Importeren

Vind uw droomauto

Kunt u uw droomauto niet vinden of heeft u deze juist wel gevonden maar wordt deze in het buitenland verkocht? Wij helpen u graag bij het importproces. Er komt heel wat kijken bij het importeren van een jong gebruikte auto, er zijn veel zaken die geregeld en aangevraagd moeten worden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het in- en verkopen van voertuigen en delen graag hun ervaring met u. Wij geven u advies wanneer u zelf wilt importeren, begeleiden u tijdens het importproces of voeren het volledige proces voor u uit.

GGG-Garantie

Ondanks de goede zorgen kunnen wij niet 100% voorkomen en garanderen dat uw nieuwe occasion in de nabije toekomst vrij blijft van reparaties. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan kunnen wij als aanvulling op onze importservice in samenwerking met onze partners diverse garantie-en servicemogelijkheden aanbieden. Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met GGG-Garantie.

Onderdelen en arbeid vallen onder de garantie

GGG-Garantie dekt de kosten voor reparaties van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen (volgens de voorwaarden) onder de garantie vallen. Ook de uren die de monteur maakt worden door de GGG-Garantie gedekt.

U mag zelf uw garage kiezen

Bij het afsluiten van de garantie kunt u kiezen of u uw auto door de merkdealer of door een universele garage wilt laten repareren.

Repareren in het buitenland is gedekt

Ook voor repareren in het buitenland bent u verzekerd (volgens de voorwaarden): indien er een defect ontstaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto op kosten van uw GGG-Garantie gerepareerd. Dit geldt in nagenoeg heel Europa.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag over onze occasions, onze diensten of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten! Onze professionals helpen u graag.