BMW 5 Serie

Touring 525d High Exe / M-Pakket / Head-up / Lane,side assist / Comfort zetels / Panodak / Adaptive bi-Xenon / Trekhaak/ APK 13-03-2025!!!

Bijzondere opties

  • Dodehoek detector
  • buitenspieg.elektr.inklap en aut. dim
  • Luchtvering en automatische niveauregeling
  • M Sportpakket
  • Lederen stuurwiel
  • Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Trekhaak afneembaar
  • Luxe lederen bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • Sportstoelen
  • Grootlichtassistent
  • Koplampen adaptief
  • Lederen bekleding
  • Head-up display
  • extra getint glas achter
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Sportonderstel

Alles over de auto

Over de BMW 5 Serie

Auto wordt afgeleverd met nieuwe APK!!!

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze BMW 5-serie Touring heeft 226695 kilometer gelopen. Een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Door het elektrisch bediende glazen panorama dak is het in deze auto altijd en beetje zomer. Maar dat prettige gevoel kan ook komen door het lederen interieur. Misschien wel door de combi. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Ook helpen het head-up display en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Kilometerstand 226.695 km
Bouwjaar 2010
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 13 maart 2025
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 8
Vermogen 204 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2993cc
Topsnelheid 230 km/h
Gewicht 1.745 kg
Trekgewicht 2.000 kg
Wielbasis 297 cm
Lengte 491 cm
Breedte 186 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Veiligheid
Dodehoek detector Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Airbag(s) hoofd achter Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 3 Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag bestuurder Airbag(s) side voor
Overige
buitenspieg.elektr.inklap en aut. dim Luchtvering en automatische niveauregeling M Sportpakket extra getint glas achter centrale vergrendeling met afstandsbediening
Interieur
Lederen stuurwiel Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Luxe lederen bekleding Voorstoelen verwarmd Sportstoelen Lederen bekleding Regensensor Elektrische ramen voor en achter Stuurbekrachtiging Cruise control Airco (automatisch) Comfortstoel(en)
Exterieur
Lichtmetalen velgen 18" Trekhaak afneembaar Grootlichtassistent Koplampen adaptief Elektrisch glazen panorama-dak Sportonderstel Dimlichten automatisch Elektronische remkrachtverdeling Parkeersensor voor en achter koplampreiniging Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar bi-xenon koplampen mistlampen voor Xenon verlichting
Infotainment
Head-up display Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audio-navigatie full map Stuurwiel multifunctioneel

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 6.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 162 gram per kilometer

Neem contact op



    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Friso Westerhoff
    Bel mij gerust voor persoonlijk advies
    0515 78 56 87
    NL
    Totaal € 1



      Totaal € 1