BMW 5 Serie

Touring 525d Leder / Gr Navi / Pano / afn trekhaak / Stoelverw / Zeer goed rijdende auto! / Bluetooth / LCI

Bijzondere opties

  • Trekhaak afneembaar
  • Cruise control
  • Lederen stuurwiel
  • Niveauregeling automatisch
  • Mistlampen voor
  • Parkeersensor voor en achter
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Panoramadak
  • Lederen bekleding

Alles over de auto

Over de BMW 5 Serie

Laat u niet misleiden door de km stand. deze auto rijdt fantastisch en hier voelt u niks van. deze auto staat klaar voor nog jaren rijplezier!

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze BMW 5-serie Touring is van het bouwjaar 2006. Dankzij de zescilinder dieselmotor en de handgeschakelde zesversnellingsbak, is het autorijden snel en comfortabel. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Natuurlijk behoren elektrisch verstelbare voorstoelen, 16 inch lichtmetalen velgen, dakrails, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Met de stuurwielbediening van het audio-installatiesysteem, kunt u probleemloos uw ogen op de weg houden. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Ook cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een tekort aan lucht in de banden is niet alleen riskant, maar ook duur. Het bandenspanningscontrolesysteem behoedt voor onnodige kosten en risico's.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Kilometerstand 359.935 km
Bouwjaar 2006
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 28 december 2024
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 165 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2497cc
Topsnelheid 225 km/h
Gewicht 1.650 kg
Trekgewicht 2.000 kg
Wielbasis 289 cm

Opties

Exterieur
Trekhaak afneembaar Niveauregeling automatisch Mistlampen voor Parkeersensor voor en achter Lichtmetalen velgen 16" Panoramadak Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Elektronische remkrachtverdeling Open dak Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Dakrailing mistlampen voor
Interieur
Cruise control Lederen stuurwiel Lederen bekleding Hoofdsteunen voor en achter Airco (automatisch) Elektrische ramen voor en achter Regensensor Stuurbekrachtiging Boordcomputer Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag passagier Elektronisch Stabiliteits Programma Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd voor Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) hoofd achter
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Audioinstallatie met cd-speler

Milieu

EnergielabelD
Verbruik (gemiddeld) 7 liter per 100km
CO2 uitstoot 187 gram per kilometer

Neem contact op



    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Friso Westerhoff
    Bel mij gerust voor persoonlijk advies
    0515 78 56 87
    NL
    Totaal € 4.449



      Totaal € 4.449